BETA
Probeer Simfy gratis!

MogelijkhedenOverzicht
Dashboard
Taken
Taak overzicht Nieuwe taak Taak eigenschappen Vergaderbesluiten Zoeken & filteren
Teams
Categorieën Groepsleden Wie ziet wat?
Vergadering
Notulen Actielijst
Mobiel
Mobiel en tablets E-mail iCalendar integratie

Wat te doen?screenshot_onze_taken

Mijn taken & Onze taken

Op het scherm Mijn taken zie je alleen taken waarvoor jij verantwoordelijk bent. Bij Onze taken zie je ook de taken van jouw groepsleden of collega’s. Vanaf beide schermen kun je direct een nieuwe taak maken en bestaande taken bekijken, voltooien of verwijderen.

Aan een taak kun je een begindatum toekennen. Als je een begindatum aan een taak toekent wordt de taak weergegeven in het desbetreffende tijdsblok. Zo zie je meteen met welke taken je moet beginnen. Vanzelfsprekend kun je ook eerder aan een taak beginnen. Of later. De tijdsblokken zijn simpel ingedeeld; Te laat, gister, vandaag, morgen, een week en later. De taken worden aan de hand van de begindatum ingedeeld in de tijdsblokken.


Alles wat je wilt weten, direct zichtbaar

screenshot-detail-regel

Simfy toont zoveel mogelijk informatie zodat het in één oogopslag duidelijk is wat je moet doen.

Alle getoonde informatie in één regel:

Meer informatie of een uitkomst bewaren? Het detailscherm wordt gevuld zodra je op een taak klikt, zonder de pagina te verlaten. Je kunt hier aanpassingen doen aan de titel, de begindatum etc. Tevens kun je de verantwoordelijke wijzigen of de taak in een andere categorie indelen.
Door de prioriteit te wijzigen komt deze taak hoger of lager in de lijst te staan. De kleine icoontjes laten je gemakkelijk een taak mailen, voltooien of verwijderen. Of maak van de taak een vergaderbesluit zodat er later geen discussie meer over onstaat.


Een nieuwe taak aanmaken is simpel

Niets is zo simpel als het aanmaken van een nieuwe taak. Simfy herkent een categorie of groepslid als je er een @ voor zet.
Een voorbeeld: @morgen Vergunning aanvragen @Kees @Gemeente. Voor groepslid Kees wordt de taak Vergunning aanvragen aangemaakt. Kees moet morgen met de taak beginnen en de taak wordt geplaatst in de categorie Gemeente.

Categorieën in Simfy zijn ontzettend handig. Je kunt taken (en notulen) koppelen aan een categorie (door het simpel toevoegen van een @ bijvoorbeeld @Gemeente). Groepsleden kun je rechten geven op een bepaalde categorie. Zo bepaal je wie wat kan zien.

Ook de begindatum kun je gemakkelijk toevoegen aan de nieuwe taak. Simfy herkent en berekend de volgende data:


Vergaderbesluiten

Een vergaderbesluit voorkomt discussie in de toekomst. Plaats een # voor de taak en het wordt automatisch een besluit.


Zoeken en filteren

Vul je zoektekst in en je krijgt een overzicht van alle openstaande taken waarin de zoektekst voorkomt. Alle velden worden doorzocht, ook de lange omschrijving en de uitkomst.

Natuurlijk is het ook mogelijk om te filteren op de tijdsblokken (bijv. alle taken die klaar hadden moeten zijn of taken voor morgen of volgende week). Ook is het mogelijk om op elke privécategorie of bedrijfscategorie te filteren. Of alleen de taken van een bepaalde organisatie (als je taken van meerdere organisaties in Simfy registreerd).

 
 


Probeer het nu gratis! Je zult het geweldig vinden!

Je kunt Simfy een maand lang gratis gebruiken en is bij uitstek geschikt voor bedrijven, stichtingen en verenigingen. Bekijk hier de prijzen.

Copyright © 2010 - 2019 Simfy. Alle rechten voorbehouden | Gebruiksvoorwaarden | Privacybeleid
Simfy.nl is een product van Lakesight internetapplicaties & websites